nieuws

Den Blijker stoot restaurants af

Restaurant

Herman den Blijker en David Crouwel slanken hun imperium af. De Rotterdamse ondernemers hebben twee zaken van de hand gedaan. Geruchten over een verkoop van Las Palmas wijzen ze naar het rijk der fabelen.

Den Blijker stoot restaurants af

Met Jachtclub Hillegersberg in Rotterdam zijn Den Blijker en Crouwel gestopt. Restaurant Rosso, eveneens gevestigd in Rotterdam, is overgedaan aan gastheer Hans Veerman.

Den Blijker stelt dat er van een totale uitverkoop bij de Engel Groep geen sprake is. ‘De Engel en Las Palmas houden we in eigendom. De Engel en Las Palmas zijn niet te koop. Ik zeg niet dat we Las Palmas nooit zullen verkopen. Als zich een gek meldt, zullen we een gesprek niet schuwen’, aldus Den Blijker in het Algemeen Dagblad.

Geruchten

Het AD meldt dat verschillende horecaondernemers uit de regio benaderd zouden zijn door een culinair makelaar met de vraag of ze interesse hebben in Las Palmas. Den Blijker zegt wel te weten waar de geruchten vandaan komen.

‘We hebben op 17 september Rosso overgedragen, begin augustus zijn we voortijdig gestopt met Jachtclub Hillegersberg en Lou Borrani, gastheer en sommelier van De Engel, is net de deur uit. Daar komen praatjes van’, aldus Den Blijker.

Reageer op dit artikel