nieuws

Eigen kookproductenlijn Den Blijker

Restaurant

Topkok Herman den Blijker staat aan de vooravond van een paar opvallende nieuwe plannen. Den Blijker komt onder andere met een eigen kookproductenlijn. Messen en pannen van de topkokkomen te liggen bij de Blokker. Verder heeft de bekende horecakok nog een opvallend plan.

Eigen kookproductenlijn Den Blijker

Naast een eigen kookproductenlijn is Den Blijker nauw betrokken bij een lifestyleblad. Het eerste nummer van dit blad verschijnt eind dit jaar. De bedoeling is dat het lifestyleblad eens per kwartaal in de kiosken ligt.

De kookproductenlijn van Den Blijker bevat de gangbare producten zoals messen en pannen. RTL Boulevard meldt dat de spullen van Den Blijker bij de Blokker verkrijgbaar zullen zijn.

Verder is Den Blijker nog druk bezig met televisiewerk. Zo start hij een nieuw RTL-programma, genaamd ‘Herrie aan de Horizon’. De Rotterdamse kookreus gaat in dit programma op zoek naar de beste hobbykok van het land.

‘Herrie aan de Horizon’ is het zevende kookprogramma van Herman den Blijker is slechts drie jaar. Vanaf 2 september is het programma wekelijks te zien op de dinsdagavond van 21.30 tot 22.30 uur bij RTL4. De eerste uitzending was goed voor bijna één miljoen kijkers.

Reageer op dit artikel