nieuws

Nieuw boek over culinaire grootmeesters

Restaurant

Robert Kranenborg, Cees Helder, Cas Spijkers. Zo maar wat namen van personen die de hoofdrol spelen in een nieuw boek. In ‘Culinaire Grootmeesters’ vertellen ze over hun passie voor koken.

Nieuw boek over culinaire grootmeesters

Zaterdag 3 november werd het nieuwe boek gepresenteerd in de nieuwe vestiging van Studio Bazar in Amsterdam.

In ‘Culinaire Grootmeesters’ vertellen twaalf topkoks vol vuur en passie over hun kookleven, hun visie en de keiharde wereld van de gastronomie. Het boek is een combinatie van beeld en verhaal over de generatie koks die Nederland op de culinaire kaart heeft gezet.

De koks beschrijven hun grenzeloze liefde voor het vak, mooie producten en de onvergetelijke momenten in hun carrière. Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Spectrum in Utrecht.

De twaalf koks die centraal in het boek staan zijn Joop Braakhekke, Wulf Engel, Paul Fagel, John Halvemaan, Cees Helder, Toine Hermsen, Theus de Kok, Robert Kranenborg, Jean Jacques Menanteau, Henk Savelberg, Jon Sistermans en Cas Spijkers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels