nieuws

Hekkensluiter Hof van Sonoy verrast

Restaurant

Paul van Staveren van restaurant Hof van Sonoy in Blokzijl is verrast over de laatste positie in de Top-100 van de nieuwe Lekker. Niet over het feit dat zijn restaurant op nummer honderd staat, maar meer over het feit dat zijn eetgelegenheid er überhaupt nog in de lijst staat.

Hekkensluiter Hof van Sonoy verrast

‘Sta ik er in’, vraagt Van Staveren zich hardop af bij het horen van zijn positie. Van Staveren is verrast omdat hij binnenkort de zaak in Blokzijl dicht doet om vervolgens enkele weken later een nieuw restaurant te starten in Emmeloord.

‘Ik weet eigenlijk niet wat ik er mee moet. Ik kan er niet zo veel mee. Ik vind het wel grappig. Had eigenlijk verwacht dat ik even in de wacht zou worden gezet’, aldus Van Staveren.

Beluister hier de eerste reactie van topkok Paul van Staveren.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel