nieuws

Kuipers opgelucht na snelle stijging in Lekker

Restaurant

Dennis Kuipers, chef-kok van het Amsterdamse restaurant Vinkeles, zegt buiten verheugd en blij te zijn met de snelle stijging in Lekker, ook zeker opgelucht te zijn. Vinkeles klimt achttien plaatsen en gaat van 77 naar 59.

Kuipers opgelucht na snelle stijging in Lekker

‘Ik ben zeer verheugd en blij, echt heel blij. En natuurlijk trots op mijn team’, aldus de eerste reactie van Kuipers na de stijging in Lekker.

‘Mijn baas riep mij boven op zijn kantoor omdat het nieuws bij jullie op internet stond. We hebben elkaar toen een stevige handdruk gegeven. Daarna heb ik direct het succes met de jongens in het restaurant gedeeld’.

Kuipers gaf aan iets nerveuzer te zijn dan een week geleden bij de lancering van de GaultMillau-gids. ‘Lekker is doorgaans iets grilliger. Ik was daarom best opgelucht. Zelfs een beetje euforisch. Er zijn zoveel goede chefs en goede bedrijven. Vanavond gaan we eerst werken en daarna drinken we een lekkere borrel’.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels