nieuws

Nieuws Michelingids op MissetHoreca.nl

Restaurant

MissetHoreca.nl bericht dinsdag 25 november de hele dag over de nieuwe Michelingids. De mutaties in de meest toonaangevende Michelingids meldt MissetHoreca.nl dinsdagochtend direct via haar nieuwsbrief.

Nieuws Michelingids op MissetHoreca.nl

Michelin maakt dinsdag 25 november de mutaties in haar ‘gevreesde’ rode gids bekend. Dan wordt bekend of Beluga een derde ster krijgt, Parkheuvel en Da Vinci naar twee sterren gaan en wie een of meerdere sterren moet inleveren.

MissetHoreca.nl doet de hele dag verslag van deze belangrijke en spannende culinaire gebeurtenis. Met een extra en gratis nieuwsbrief maakt MissetHoreca.nl direct de mutaties in de gids bekend. Verslaggevers van MissetHoreca.nl interviewen de hoofdrolspelers en presenteren deze op het web.

Nog geen abonnee van de gratis nieuwsbrief? Meld u hier aan.

Reageer op dit artikel