Restaurant Amice opent in Loosdrecht

Restaurant Amice opent in Loosdrecht

Restaurant Amice heeft op de oude plek van restaurant ZIN in Loosdrecht haar deuren geopend. Marjolein Lengers is de eigenaresse va het restaurant en geen onbekende. Zij runde op dezelfde plek in het verleden restaurant De Driesprong.

Restaurant Amice heeft een grotendeels nieuw interieur dat een ambiance biedt met warme, donkere tinten, stijlvolle gordijnen, romantisch kaarslicht en prettige muziek. Aan de stamtafel bij de open haard is het gezellig toeven evenals aan de nieuw gecreëerde bar.

Mediterraan

De internationale keuken, met een kwinkslag naar het mediterrane heeft een dagelijkse aanvoer van verse vis rechtstreeks uit IJmuiden.

Persoonlijke aandacht

Met haar nieuwe sfeervolle restaurant wil Lengers haar gasten culinair en met persoonlijke aandacht verwennen. ‘Amice betekent vriend en zo benader ik en mijn team onze gasten.’

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.