nieuws

Sergio is god van gastronomie

Restaurant

Als er een god was van de gastronomie, dan heette hij Sergio. De nieuwe hoofdredacteur van Lekker, Makkie Mulder, is uiterst lovend over de terugkeer op de eerste positie van restaurant Oud Sluis van Sergio Herman. De topkok zelf was afwezig.

Sergio is god van gastronomie

‘Zijn talent is grensoverschrijdend, zijn creativiteit onuitputtelijk en zijn toewijding bijna onmenselijk. Als er een god was van de gastronomie, dat heette hij Sergio’, aldus Mulder tijdens de presentatie van de nieuwe Lekker bij landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Herman zelf was afwezig in Santpoort en liet de prijs voor de nummer één positie in ontvangst nemen door zijn sommelier Geoffrey Henderikse. Wel stuurde hij, net als een week eerder bij GaultMillau, een brief die door hoofdredacteur Makkie Mulder werd voorgelezen.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel