nieuws

Studenten koken voor stichting Doe een Wens

Restaurant

Studenten van Zadkine Horeca & Toerisme organiseren in de week van 17 tot en met 21 november een themaweek in Griekse sferen. In het Maasstede restaurant in Rotterdam zullen alle activiteiten plaatsvinden.

Studenten koken voor stichting Doe een Wens

Tijdens de themaweek zullen vele lunches en diners door de studenten worden bereid Het culinaire deel wordt omlijst door een gevarieerd pakket aan entertainment geheel in het teken van Griekenland. De opbrengsten van de themaweek worden geschonken aan de stichting Doe een Wens, een goed doel dat door de studenten is uitgekozen.

De themaweek is voor 25 studenten van Zadkine Horeca & Toerisme onderdeel van hun afronding van de opleiding Middelbare Hotelschool. Op zadkine.weebly.com is meer informatie over de themaweek van Zadkine Horeca & Toerisme te vinden.

Reageer op dit artikel