nieuws

Kerstdinner voor singles in sterrenrestaurant

Restaurant

Het met een ster bekroonde Maldense restaurant Le Marron ruimt op tweede kerstdag een grote tafel in voor alleengaanden. Singles die geen zin hebben als vijfde wiel aan te schuiven bij familie of vrienden, maar ook niet in hun eentje willen zitten, zouden dit jaar eens aan een kerstdiner in dit sterrenrestaurant kunnen denken.

Kerstdinner voor singles in sterrenrestaurant

Het idee is dat ze gewoon van een goed kerstmenu kunnen genieten, niet dat ze meteen aan het daten gaan, zegt Sandra Musumeci van Le Marron in de Gelderlander. ‘We werden op het idee gebracht door Jozan Coenen uit Nijmegen, die een dinerbon voor ons restaurant had, maar die niet aan een date wilde opofferen. Ze dacht dat wel meer singles samen zouden willen eten.’

Er is plek voor twaalf mensen. Mocht de tafel in de kleine eetzaal niet vol komen, komt er gewoon een kleinere in de grote zaal bij. Natuurlijk eten singles hetzelfde als de anderen. Op het menu staan onder meer yellowfin tonijn, kreeft, dikke tarbot, hazenrug en hazenpeper.

Reageer op dit artikel