nieuws

Loden Leeuw in vitrine restaurant Le Garage

Restaurant

Volgens de kijker van het televisieprogramma Radar is Joop Braakhekke in de Ambi Pur-reclame de meest irritante BN’er en verdient daarmee de Loden Leeuw. ‘Hij krijgt een mooi plekje in de vitrine in mijn restaurant Le Garage,’ aldus Braakhekke.

Loden Leeuw in vitrine restaurant Le Garage

Joop kan er wel om lachen: ‘De Leeuw zit me heel verdrietig aan te kijken. Heb ik toch nog een televisieprijs gewonnen. Maar op het nippertje hoor, ik heb net een paar stemmen meer dan Gordon,’ zegt hij in de Telegraaf.

Niet blij

Echt blij is Joop niet met de prijs: ‘Het is natuurlijk niet heel positief, maar ja, ik denk dat er mensen zijn die mijn nichterige trekjes niet zo fijn vinden. Of het lag echt aan de inhoud van de spot. Ik zelf vond de commercial wel grappig. Al was ik wel heel verrast dat ze mij vroegen voor de reclame. Je zet mij met mijn culinair aura toch niet in een wc? Maar ze wisten het grappig te verkopen. Vond ik tenminste. Ik zie het net als Paul de Leeuw: als iedereen je leuk vindt doe je iets niet goed. Dus al met heb ik het goed gedaan, haha.’

Bekijk de commercial:

Reageer op dit artikel