nieuws

Mijn Tent is Top-zaak in andere handen

Restaurant

Brasserie Suisse in Amsterdam, deelnemer in de eerste serie van Mijn Tent is Top, heeft een nieuwe eigenaar. Begin 2007 was in de eerste serie van Mijn Tent is Top op tv te zien hoe Richard Berentzen en Weruschca Kirkegaard Brasserie Suisse in Amsterdam begonnen.

Mijn Tent is Top-zaak in andere handen

Suisse meldt op haar website dat de Utrechtse horecaondernemer Spiros de zaak per 1 oktober 2008 heeft overgenomen. De focus van de nieuwe Suisse-keken ligt op verse groenten, het beste vlees en de beste vis en schelpdieren, aldus het Amsterdamse restaurant.

Wat Richard Berentzen en Weruschca Kirkegaard na het vertrek doen, is niet bekend. Het duo vormde een van de vier koppels in de eerste tv-serie van Mijn Tent is Top. Het programma van Herman den Blijker was van januari tot en met april 2007 te zien bij RTL.

Eerder lieten Berentzen en Kirkegaard in Het Parool weten dat het concept opgepakt was door een grote speler en dat de formule daardoor mogelijk later ook op andere plekken te zien zou zijn.

Restaurant Coquille in Den Bosch van Sven Uijttewaal en Geertje Klijn won Mijn Tent is Top 2007. Een andere deelnemer, het Rotterdamse bedrijf Como 010, ging nog geen half jaar na de opening alweer dicht.

Reageer op dit artikel