Wisseling Maître bij De Nederlanden

Wisseling Maître bij De Nederlanden

Per 1 juni heeft meestergastronoom René Jacobs restaurant-hotel De Nederlanden in het Utrechtse Vreeland verlaten om zijn carrière voort te zetten in Italië. Hij wordt vervangen door Evan Horsman.

Na bijna 26 jaar werkzaam geweest te zijn in de Nederlandse horeca, waaronder in menig toprestaurants als maître-sommelier, wordt zijn droom werkelijkheid.

Jacobs was vier jaar maître-sommelier bij het met een Michelin-ster bekroonde restaurant in Vreeland. Hij gaat vanaf 15 juli aan de slag in het vijfsterrenhotel Romeo Alberghi in Napels.

Zijn opvolger Evan Horsman is sinds een jaar werkzaam bij de Nederlanden als assistent maître-sommelier en het is een logische stap voor hem en het restaurant om de functie over te nemen.

Horsman was hiervoor maître-sommelier in het Belgische tweesterrenrestaurant het Molentje in Zeebrugge en daarvoor sommelier bij de Roggebot. Zijn basis is gelegd bij de Bokkepruik in Hardenberg.

Meer berichten over De Nederlanden: