Treeswijkhoeve brengt stijlboek uit

Treeswijkhoeve brengt stijlboek uit

Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre brengt half oktober het boek Beeldsmaak uit. 'Geen kookboek maar een inspirerend stijlboek waarin design, fotografie en food samenkomen.

In het boek neemt Middelweerd de lezer mee op de nooit aflatende zoektocht van De Treeswijkhoeve, waar Middelweerd ruim acht jaar chef is, naar de volmaakte balans tussen verschillende ingrediënten.

Middelweerd, die het vak leerde in De Hoefslag en Okura, zegt dat het geheim van zijn keuken schuilt in de afwisseling van gevoel en techniek, seizoenen en smaaksensaties.

Voor het ‘culinaire document’ Beeldsmaak bundelde hij de krachten met culinair fotograaf Tony le Duc en ontwerpbureau Edhv. ‘Het doel is de lezer te verrassen, verwennen en vermaken met beeld- en smaakcomposities. Het is een zintuigelijke ervaring.’

Het is geen kookboek, en bevat dus ook geen recepten. Maar de lezers kunnen met een code uit het boek wel via de website van De Treeswijkhoeve toegang krijgen tot de uitgebreide recepturen die horen bij de gerechten in het boek.

Beeldsmaak wordt op 13 oktober in De Treeswijkhoeve gepresenteerd, en is vanaf dan bij het restaurant verkrijgbaar voor 80 euro.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.