nieuws

Culinaire tour langs sterren van Okura

Restaurant

Okura Amsterdam biedt gasten de mogelijkheid een culinaire tour te maken langs de twee sterrenrestaurants die het hotel rijk is. Tot en met 22 februari kunnen gasten elke zondag het ‘Dine Around menu’ reserveren, waarbij zowel in tweesterrenrestaurant Ciel Bleu als in het met één ster bekroonde Yamazato drie gangen worden geserveerd.

Culinaire tour langs sterren van Okura

De gast kan zo op één avond proeven van de verschillende topkeukens die het hotel herbergt. Prijs van het menu bedraagt 200 euro, inclusief wijn.

Naast de sterren voor Yamazato en Ciel Bleu kreeg Okura’s brasserie La Camelia van Michelin een Bib Gourmand. Deze combinatie van drie door Michelin gewaardeerde restaurants onder één dak maakt Okura uniek in Europa.

Meer berichten over Okura:

Reageer op dit artikel