nieuws

Locaties Mijn Tent is Top bekend

Restaurant

De locaties van de nieuwe serie van tv-programma Mijn Tent is Top zijn bekend. In de nieuwe serie proberen horecakoppels hun droom te verwezenlijken in Apeldoorn, Delft, Amersfoort en Maastricht.

Locaties Mijn Tent is Top bekend

Dat laat RTL Nederland weten aan MissetHoreca.nl. De nieuwe serie start dinsdag 24 februari. De afleveringen worden uitgezonden op RTL4 en beginnen om 21.30 uur en worden gepresenteerd door Herman den Blijker.

Het restaurant in Apeldoorn gaat Amiral heten. Het gaat om een modern, laagdrempelig restaurant met een ambachtelijke keuken waar volgens de eigenaren Josua en Lianne vooral gewerkt wordt met seizoen- en streekproducten.

Amiral laat op www.jobsinhoreca.nl, de vacaturesite van Misset Horeca, weten op zoek te zijn naar een souschef, chef de partie, maître, medewerker bediening en medewerker afwas. De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland voor 14 februari.

Vragen van de pers mag het Apeldoornse koppel niet beantwoorden van RTL, zo laat Lianne van Amiral weten.

Gegevens over de andere deelnemers zijn nog niet bekend gemaakt.

Mijn Tent is Top gaat het derde seizoen in. Het eerste seizoen won restaurant Coquille in ’s Hertogenbosch. Vorig jaar was een ander Brabants bedrijf het beste, restaurant Flinstering in Breda.

Reageer op dit artikel