nieuws

Nieuwe sterrenkoks koken op EFFF

Restaurant

Om de nieuwe sterrendragers uit de Michelingids van 2009 te eren, organiseert Vanilla Venture uit Amsterdam een speciaal kookevenement op de European Fine Food Fair (EFFF).

Nieuwe sterrenkoks koken op EFFF

Op het Centrale Kookplein zullen een tiental chefs op 26 januari vanaf 12.00 uur gerechten maken en uitdelen aan het publiek.

Het gaat om koks die in de afgelopen editie van de Rode Gids een eerste ster of een tweede ster hebben gekregen.

‘We proberen met dit evenement weer het sfeertje terug te brengen op de beurs zoals dat was toen een paar jaar geleden de nieuwe sterren bekend werden gemaakt op de EFFF. We maken er weer een feestje van’, vertelt Bart van Kessel van Vanilla Venture. In totaal vijftien koks zijn benaderd door Van Kessel en de meesten reageren enthousiast op de uitnodiging.

Vanilla Venture is een groothandel in delicatessen met vestigingen in Amsterdam, Maastricht en Dublin. Het is een van de standhouders op de komende EFFF die plaats vindt van 26 tot en met 28 januari in het MECC in Maastricht.

Reageer op dit artikel