nieuws

Bergevoet naar Landgoed Montferland

Restaurant

Sommelier en voormalig eigenaar van Villa Copera in Tolkamer, Mark Bergevoet, gaat per 1 maart aan de slag bij Landgoed Montferland in Zeddam als bedrijfsleider. ‘De horeca zit in mijn bloed en ik kan het niet missen’, vertelt Bergevoet over zijn overstap. De sommelier was tot voor kort werkzaam bij wijnhandel Schaapveld in Zutphen.

Bergevoet naar Landgoed Montferland

Twee jaar geleden verkocht Bergevoet zijn restaurant, Villa Copera in Tolkamer, aan Toine Smulders. Bergevoet is vinoloog en werkte voorheen bij De Echoput in Apeldoorn.

Bij Landgoed Montferland gaat de sommelier niet alleen de bediening en keuken onder zijn hoede nemen maar ook wijncursussen opzetten, thema-avonden en wijnproeverijen organiseren.

Eigenaar Lennart Zinger van Landgoed Montferland is blij met zijn nieuwe werknemer. ‘Ik ken Mark al jaren en bewonder zijn veelzijdigheid. Daar ik een rechterhand zocht en hij aangaf de horeca weer in te willen, was de deal snel rond.’

Reageer op dit artikel