nieuws

Nederlandse chef strijdt om titel Chef of the Year

Restaurant

Alfred van Dijk van restaurant Het oude Dykhuys in Lisserbroek gaat van 18 tot 22 maart naar het Food and Fun Festival in Reykjavik. Hij strijdt er om de titel Chef of the Year 2009.

Nederlandse chef strijdt om titel Chef of the Year

Eind vorig jaar deed Alfred van Dijk al mee aan de prestigieuze kookwedstrijd Le Taittinger. Van Dijk kwam als winnaar voor Nederland uit de voorronde en reisde naar Parijs om deel te nemen aan de finale van dit prestigieuze culinaire concours.

IJslandse producten

Van Dijk moet het opnemen tegen diverse internationale chefs. Iedere chef wordt geplaatst in een van de deelnemende restaurants, waar ze een speciaal viergangen menu moeten bereiden van IJslandse ingrediënten. Alfred van Dijk werkt in restaurant Vid Tjornina.

Reageer op dit artikel