nieuws

Omzet Restaurant Week ruim 5 mln euro

Restaurant

De Nationale Restaurant, die maandag 2 maart van start gaat, is goed voor een omzet van ruim 3,3 miljoen euro. Bijna 150.000 hebben zich ingeschreven voor een driegangenlunch of –menu bij een van de 870 deelnemende restaurants.

Omzet Restaurant Week ruim 5 mln euro

Deelnemende restaurants bieden tijdens de Nationale Restaurant Week een driegangenlunch aan voor 20 euro, en een driegangendiner voor 25 euro, exclusief dranken zoals bijvoorbeeld een wijnarrangement. Een snelle rekensom leert dat zeker 5 miljoen euro gemoeid is tijdens deze actieweek.

Dit jaar nemen 870 restaurant deel aan de Nationale Restaurant Week. 37 Restaurants beschikken over één of meerdere Michelinsterren. De actieweek duurt tot en met aanstaande zondag.

De organisatie van de Restaurant Week laat weten dat de belangstelling van zowel gasten als restaurateurs overweldigend is. Tijdens de start van de reserveringen was de belangstelling zo groot dat de website urenlang overbelast was.

Reageer op dit artikel