nieuws

Restaurant Week doneert aan goed doel

Restaurant

Diningcity, de organisator van de Restaurant Week, doneert voor elke rekening van gasten die in de week via hun website gereserveerd hebben één euro aan de stichting Child at Venture van cabaretier Jan Jaap van der Wal.

Restaurant Week doneert aan goed doel

Child at Venture zet projecten op in derde wereldlanden, waarmee ondernemersschap van jongeren wordt ondersteund.

De nationale Restaurant Week is van 3 tot en met 9 maart. In deze week kan men terecht bij ruim 300 restaurants, waaronder sterzaken als ’t Raethuys, Amarone, De Nederlanden en Calla’s. Deze restaurants serveren een driegangenlunch voor 20 euro of een driegangendiner voor 25. Zaken met een Michelin-ster rekenen wel een toeslag van tien euro.

Reserveren voor deze week kan alleen via de website van de Restaurant Week.

Reageer op dit artikel