nieuws

The Fat Duck weer open

Restaurant

The Fat Duck is weer open. Het Britse driesterrenrestaurant mag op 4 maart weer gasten ontvangen na een gedwongen sluiting. The Fat Duck moest dicht omdat veertig gasten ziek waren geworden na een diner.

The Fat Duck weer open

Wanneer The Fat Duck op 4 maart weer opengaat, is het exact een week dicht geweest. De gezondheidsinspectie heeft inmiddels geconcludeerd dat er geen voedselvergiftiging in het spel was, maar dat een onbekend virus heeft toegeslagen in het Britse toprestaurant.

Alle ziek geworden gasten worden door eigenaar en topkok Heston Blumenthal uitgenodigd om binnenkort weer een maaltijd te nuttigen. Daarnaast krijgen gasten die de afgelopen week niet konden eten vanwege de sluiting, voorrang bij het reserveren.

Gasten ziek: Fat Duck op slot

Reageer op dit artikel