nieuws

Foto op affiche moet eetpiraat stoppen

Restaurant

Restauranthouders in het Belgische Gent willen de notoire eetpiraat Titus Clarysse aanpakken door een affiche met foto van hem te verspreiden door de stad. Clarysse heeft inmiddels meer dan vijftig maal gegeten zonder te betalen.

Foto op affiche moet eetpiraat stoppen

‘We gaan eerstdaags onze leden inlichten over deze man en als we het fiat krijgen van de juridische dienst ook een affiche van hem verspreiden met zijn foto er op’, zegt Patrick de Bouw, voorzitter van Horeca Gent, in het Belgische Nieuwsblad.

De Bouw: ‘Wij zijn het beu dat hij nu al meer dan vijftig restaurants in Gent heeft opgelicht door er een uitgebreide maaltijd te nuttigen en dan doodleuk te zeggen dat hij geen geld bij zich heeft’.

De tafelschuimer, zoals Clarysse in de Belgische media wordt genoemd, sloeg tweede Paasdag toe in een Grieks restaurant. Het was zijn 54ste maaltijd zonder te betalen met een nacht in de cel als gevolg. Zoals gebruikelijk sloot Clarysse ook tweede Paasdag zijn maaltijd af met een Irish Coffee. De man moet zich eind april voor de rechter verantwoorden.

Reageer op dit artikel