nieuws

Fraude met Smaakpolitie-keurmerk

Restaurant

Smaakpolitie Rob Geus is is kwaad omdat er in Sneek restaurants zijn die zijn keurmerksticker (Smaakpolitie OK!) op de deur plakken terwijl Rob ze nooit heeft bezocht.

Fraude met Smaakpolitie-keurmerk

In het programma De Smaakpolitie deelt Rob Geus het keurmerk alleen uit aan schone keukens die zijn goedkeuring kunnen verdragen. Hij is dan ook niet te spreken over de valse stickers die in de Friese stad in omloop zijn.

Verdienen

In het tv-programma RTL Boulevard zegt Rob Geus: ‘Ze hangen overal in Sneek! Ik begrijp dat iedereen zo’n sticker wil, maar dit kan natuurlijk niet. Het is een serieus programma, en als je zo’n sticker van me krijgt is dat leuke reclame. Maar je moet mijn keurmerk wel verdienen. Misschien moet ik mijn keurmerk laten beschermen zodat niemand ‘m zomaar op de deur mag plakken.’

Reageer op dit artikel