nieuws

‘Maastricht’ uit Mijn Tent is Top

Restaurant

Golddelious uit Maastricht is de eerste afvaller in de tv-serie Mijn Tent is Top. Het restaurant van Bülent en Gül was volgens de vakjury niet goed genoeg om kans te maken op een schuldenvrije start.

‘Maastricht’ uit Mijn Tent is Top

Volgens juryvoorzitter Herman den Blijker is Golddelious de mooiste zaak, maar zijn Bülent en Gül geen sterke ondernemers. ‘Dat ondanks alle hulp’, aldus Den Blijker.

Het uit de race halen van Golddelious was dinsdagavond te zien in het RTL-programma Mijn Tent is Top. Na het uitvallen van Maastricht blijven Delft, Amersfoort en Apeldoorn over als titelkandidaat.

Golddelicious, een trendy restaurant/loungebar/club met Oosterse sferen, gaat door, zo laat een teleurgestelde Bülent na afloop voor de camera’s van Mijn Tent is Top weten. ‘Het bedrijf staat. We zullen ons ondernemersschap laten zien. Maar dan zonder camera’s.’

Over twee weken is de volgende exit, daarna zijn er nog twee koppels die het tegen elkaar opnemen in de finale. De winnaar van Mijn Tent is Top krijgt de startschulden kwijtgescholden.

Reageer op dit artikel