nieuws

Librije werkt aan derde grote boek

Restaurant

Het derde grote boek van toprestaurant De Librije is in de maak. Driesterrenchef Jonnie Boer laat weten dat het een zeer bijzonder boek wordt.

Librije werkt aan derde grote boek

‘Ik ben nu driekwart jaar bezig met ons nieuwe boek, Puurst. Het moet een internationaal superboek worden’, aldus Boer.

Puurst volgt op Puur en Puurder. ‘Iedere ster een boek’, lacht driesterrenkok Boer. ‘Het wordt een evolutieboek van twintig jaar De Librije’.

Boer zegt trots te zijn op een bijzonder onderdeel van het boek. ‘In het boek komen drie dimensionale beelden. De eerste beelden hebben we gezien. Ook Heston Blumenthal heeft ze gezien. Hij ging helemaal uit zijn dak. Hij gaat een van de voorwoorden in het boek schrijven’, verklapt Boer.

Wanneer het boek exact uitkomt, is nog niet bekend. Eerder bracht De Librije de boeken Puur en Puurder uit. Daarnaast verscheen vorig jaar nog het boek Pure Passie, in navolging van de tv-serie Pure Passie over het leven van het culinaire gezin.

Reageer op dit artikel