nieuws

Veel kijkers Mijn Tent is Top

Restaurant

De finale van Mijn Tent is Top was na het NOS Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma op de Nederlandse televisie van dinsdag 12 mei.

Veel kijkers Mijn Tent is Top

Dat blijkt uit kijkcijferonderzoek van de Stichting Kijkonderzoek.

Ruim één miljoen mensen waren getuigen van de finale waarin De Pastinaeck in Amersfoort met de overwinning aan de haal ging. Dat waren er net iets meer dan het Euro Songfestival, Goede Tijden Slechten Tijden, Opsporing Verzocht en Hart van Nederland.

Absolute nummer één van 12 mei was het acht uur journaal van de NOS. Dit programma trok ruim anderhalf miljoen kijkers. De ruim één miljoen kijkers voor Mijn Tent is Top betekent wel dat het programma het best bekeken RTL-programma was op dinsdag.

Naast kijkers voor de buis waren ook veel mensen ‘live’ aanwezig. Voor de restaurants De Pastinaeck en Moodz in Delft waren honderden zoniet duizenden mensen verzameld om getuige te zijn van de ontknoping en hun favoriete restaurant te steunen.

Reageer op dit artikel