nieuws

Visafslag Oostende niet in Urker handen

Restaurant

De overname van de visafslag Oostende door die van Urk is van de baan. Dat zei directeur Teun Visser van de Urker visafslag woensdag.

Visafslag Oostende niet in Urker handen

De directeur van de Urker visafslag las in een Belgische krant dat Oostende zich terugtrok, omdat het eindbod van de Nederlanders te laag zou zijn. Visser kreeg naar eigen zeggen pas een week later een brief over het besluit.

Directielid Vincent Dewaele van Vijsmijn Oostende spreekt dat tegen. ‘Meneer Visser was al volledig op de hoogte, toen er een uiteenzetting in de krant verscheen.”

Urk is een jaar bezig geweest om de noodlijdende visafslag in Oostende over te nemen. Volgens Visser was het de bedoeling om samen met de huidige eigenaar in het bedrijf te investeren en het daarna helemaal over te nemen.

Reageer op dit artikel