nieuws

De Pastinaeck: nu drukker dan tijdens tv-opnames

Restaurant

Restaurant De Pastinaeck in Amersfoort zit elke avond vol. ‘Het is nog drukker dan tijdens de opnames van Mijn Tent is Top, zeggen eigenaren Rianne Sleeuw en Annelie van den Bos. Ze wonnen een maand geleden in de finale van het tv programma van topkok Herman den Blijker.

De Pastinaeck: nu drukker dan tijdens tv-opnames

De ondernemers realiseren zich hun luxe positie: ‘Elke avond gewoon vol en dat in deze tijden. En dan ook nog schuldenvrij zaken doen. Super. Het is zelfs nog drukker dan in de periode van de tv opnames zelf. Klanten hebben zich misschien laten afschrikken door de camera’s.’

Met de overwinning van De Pastinaeck werd in één klap het investeringsbedrag voor de opstart van het restaurant, 227.000 euro, kwijtgescholden.

You Tube video van De Pastinaeck

Reageer op dit artikel