nieuws

Definitief geen ‘derde Beluga

Restaurant

Er komt definitief geen derde ‘Beluga’. Plannen voor een derde zaak in Maastricht zijn door topkok Hans van Wolde en zakelijk partner Marcel Mullenders afgeblazen. Mullenders: ‘De banken wilden geen medewerking verlenen en Hans van Wolde focust zich op het behalen van een derde ster voor zijn Beluga.

Definitief geen ‘derde Beluga

‘Voorlopig komt hij er dus niet,’aldus Mullenders tegen missethoreca.nl. De Telegraaf meldde in mei dat het concept van Beluga Nxt Door zou worden uitgebreid naar de overkant van de straat.

Van de meester

Telegraaf recensent Peter Nijdam noteerde destijds: ‘Het wordt een zaak ‘waar je tot diep in de nacht kunt loungen, dansen en kleine hapjes kunt eten van de meester zelf.’

Bank nodig

Marcel Mullenders laat Missethoreca.nl telefonisch weten dat de plannen niet doorgaan. ‘De banken wilden geen medewerking verlenen. Een voorwaarde was honderd procent dekking. Tja, die konden we niet geven. Als dat kon, hadden we de bank niet nodig, toch?’

Reageer op dit artikel