nieuws

Een op de drie Nederlanders onzeker over wijn

Restaurant

Bijna een op de drie Nederlanders voelt zich onzeker over zijn eigen wijnkennis. Ook vinden ze bestaande informatiebronnen niet altijd even toegankelijk. Dit blijkt uit representatief onderzoek onder wijndrinkers in Nederland van By the Grape.

Een op de drie Nederlanders onzeker over wijn

By the Grape is een nieuwe wijn website die in het teken staat van wijnbeleving.

Deze portal biedt informatie over wijntrends, wijnweetjes en geeft tips op wijngebied. Bekende wijnexperts geven bovendien elke week hun visie op een interessant thema.

Wijnkenners

Ook is elke dag een wijnreview van een andere columnist – onder wie Nicolaas Klei, Onno Kleyn, Cuno van ’t Hoff, Ruit&Rijst, Cees van Casteren en Ellen Dekkers – op de website te lezen. Uit het onderzoek blijkt dat bijna driekwart van de ondervraagden zegt te vertrouwen op de mening van bekende wijnkenners.

Reageer op dit artikel