nieuws

Lunchen met tijdgarantie

Restaurant

De piepjonge entrepreneur Luc Rinkens (20 ) start met een nieuw lunchconcept: lunchen met tijdgarantie.
Een driegangenlunch wordt binnen de gewenste tijd geserveerd. Een eventuele tijdsoverschrijding wordt gecompenseerd.

Lunchen met tijdgarantie

De gast geeft aan in welk tijdsbestek hij de lunch wil nuttigen en het team van Restaurant-Hotel De Maastol in Eijsden (L) serveert binnen de afgesproken tijd een lunch bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en als derde gang koffie of thee. Vergaderen inclusief de lunch met tijdgarantie kan ook.

Volgens Rinkens wordt er tegenwoordig niet genoeg aandacht besteed aan de lunch. ‘Bij veel mensen schiet de lunch erbij in en wordt er eerder gekozen voor een snelle hap in de stad’. Rinkens wil daar verandering in brengen en presenteert daarom zijn unieke lunchconcept met tijdgarantie. Gasten die weinig tijd hebben en een belangrijke afspraak hebben met een zakenrelatie en óók nog moeten eten, nodigt Luc uit om deze zaken te combineren met behulp van de lunch met tijdgarantie.

Sinds maart 2008 is Rinkens de eigenaar van Restaurant-Hotel De Maastol gaan de Diepstraat in het beschermd dorpsgezicht van Eijsden. Restaurant-Hotel De Maastol is tien kilometer verwijderd van Maastricht.

Reageer op dit artikel