nieuws

De Eetkamer opent tweede vestiging

Restaurant

Restaurant De Eetkamer in Harderwijk heeft begin juli een tweede vestiging geopend in Putten. De nieuwe aanwinst krijgt dezelfde naam als die in Harderwijk.

De Eetkamer opent tweede vestiging

Eigenaren van de beide Eetkamers zijn Martijn en Marita Klaassen uit Harderwijk. In een economische moeilijke tijd, starten zij hun tweede restaurant.

Putten staat als een moeilijk dorp voor horeca-ondernemers bekend. Zo moest restaurant Sowieso na een half jaar haar deuren sluiten. Toch waagt het restaurateurspaar Klaassen de sprong. ‘In onze ogen is er juist in Putten nog ruimte voor een nieuw restaurant. Het dorp wordt omringd door grote en kleine campings.’

Naast vakantiegangers die een hapje buiten de deur willen eten, mikken de ondernemers op de lokale bevolking. Ze serveren eten zonder poespas voor een scherpe prijs. Het speciale driegangenmenu kost iets meer dan twintig euro.

Reageer op dit artikel