nieuws

Meesterkok toegezongen door Lee Towers

Restaurant

Willem-Pieter van Dreumel, chef van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam, heeft gisteren uit handen van Lee Towers zijn diploma SVH Meesterkok ontvangen. Even later zong de zanger hem bij Parkheuvel uit volle borst toe.

Meesterkok toegezongen door Lee Towers

Van Dreumel legde de meesterproef al eerder af, op 29 januari. Hij werd daarmee de 124e SVH Meesterkok van ons land.

Bob Schut, directeur SVH, roemde het hoge niveau van Willem-Pieter van Dreumel. Van Dreumel kreeg een passie voor koken dankzij de appeltaart van zijn moeder.

Leergierig

Gérard Wolbert, eigenaar van Le Havre, zag zijn talent al vroeg. Toen Van Dreumel afscheid van hem nam als 19-jarige leerling ontving hij het boek ‘Koken als een meesterkok’ met de volgende persoonlijke woorden: ‘Met jouw leergierigheid en passie word je vast ooit ook meesterkok’.

Reageer op dit artikel