nieuws

Wulf Engel naar Het Arsenaal

Restaurant

Wulf Engel, de kok van De Duinrand in Drunen, maakt een switch naar Paul Fagels restaurant Het Arsenaal in Naarden-Vesting. Sterrenkok Engel is een van de grondleggers van de Nieuwe Nederlandse keuken.

Wulf Engel naar Het Arsenaal

Wulf Engel, zestiger, maakte naam in De Kastanjehof en in De Hoefslag van wijlen Gerard Fagel, en leidde in enkele decennia tal van nu beroemde Nederlandse koks op. Engel zal de chef van Het Arsenaal, Sander Monsees, gaan ondersteunen in de keuken. Monsees verwacht eind dit jaar samen met zijn vrouw een kindje. Door ondersteuning van Engel zal hij tijd uit kunnen trekken om te genieten van het vaderschap.

Keuken

Na het faillissement van De Duinrand, en na nog enkele tegenslagen in de privésfeer, vond Engel tijdelijk rust in de keuken van restaurant De Campveerse Toren, van zijn ex-vriendin Hendrina van Cranenburg, in het Zeeuwse Veere.

Reageer op dit artikel