nieuws

Restaurant introduceert onderhandelingsmenu

Restaurant

Gasten van restaurant Cuba Libre in het Limburgse Vijlen mogen vanaf maart elke woensdag afdingen op de prijs van een speciaal onderhandelingsmenu. Een bod in natura wordt ook in overweging genomen, laat het restaurant donderdag weten.

Restaurant introduceert onderhandelingsmenu

Het aanbod heeft alles te maken met de huidige crisis, zegt eigenaar Viktor Terpstra van het restaurant. ‘Zelfs de aloude ruilhandel is bespreekbaar’, zegt Terpstra. Desgewenst kunnen gasten ook tegen een zacht prijsje een crisismenu bestellen, of een zogenoemd Bosmenu laten financieren.

Daarnaast houdt Cuba Libre een prijsvraag. Gasten kunnen hun ideeën hoe de financiële crisis aan te pakken kenbaar maken bij het horecabedrijf. De ideeën worden ingediend bij het Ministerie van Financiën in Den Haag, belooft Cuba Libre op haar site. Het beste idee wordt beloond met een gratis driegangenmenu voor twee personen in het Limburgse restaurant.

Cuba Libre kwam vorig jaar ook opvallend in het nieuws toen het hun bananensoep liet keuren door apen. Het bedrijf liet weten dat het niet om een pr-stunt ging, maar om te kijken of de soep door echte baneneneters, de apen, werd gegeten.

Reageer op dit artikel