nieuws

Wijnbedrijf André Kerstens weer terug in familie

Restaurant

Olaf Kerstens van Partners in Wijn heeft André Kerstens B.V. overgenomen van Pernod Ricard Nederland B.V. in Breda. Partners in Wijn wordt ondergebracht in André Kerstens B.V. en gaat verder onder de naam André Kerstens B.V. -Partners in Wijn sinds 1880-.

Wijnbedrijf André Kerstens weer terug in familie

Directeur Olaf Kerstens zegt verheugd te zijn over de jongste ontwikkeling. ‘Wij zijn zeer verheugd dat we onze familienaam weer mogen voeren en de familietraditie in de wijnhandel kunnen voortzetten. Ook het vertrouwen dat in ons is uitgesproken middels toekenning van het predicaat “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier” sterkt ons en geeft aan dat wij werken op het hoogste niveau. We zien er naar uit in 2010 het 130-jarig bestaan van André Kerstens B.V te vieren met een mooi evenement’, aldus Kerstens.

André Kerstens B.V. is in 1880 opgericht door André Kerstens te Tilburg. Op dat moment was de familie Kerstens al ruim tweehonderd jaar werkzaam in de wijnhandel. In de 20e eeuw is André Kerstens B.V. uitgegroeid tot één van de grootste wijnimporteurs van Nederland. In 1990 werd het overgenomen door Pernod Ricard Nederland en samengevoegd met de Koninklijke Cooymans B.V.

André Kerstens, de kleinzoon van de oprichter en tevens voormalig directeur van André Kerstens B.V., heeft in 1999, samen met zijn zoon Olaf Kerstens, Partners in Wijn opgericht. Partners in Wijn is een wijnimporteur van wijnen uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Australië, Nieuw-Zeeland en Argentinië. Daarnaast voert het bedrijf een exclusief assortiment gedistilleerd; Cognac Paul Giraud, Armagnac Darroze en Calvados Dupont. De klantenkring bestaat voornamelijk uit de gespecialiseerde wijnhandel en de betere Horeca.

Reageer op dit artikel