nieuws

Geschoten bij mislukte restaurantroof

Restaurant

Bij een overval op restaurant Bellevue in Willemstad is door de overvallers een schot gelost. De overval op het restaurant mislukte. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Geschoten bij mislukte restaurantroof

De overvallers kwamen vrijdagavond om omstreek 23.00 uur gewapend de keuken van het restaurant binnen. De twee aanwezige koks sloegen op de vlucht. De overvallers zetten de achtervolging in waarbij een schot in de lucht werd gelost.

Zonder buit verdwenen de overvallers in een gereedstaande auto. Door de herrie van de overval kwamen personeel en gasten van het naastgelegen café Ons Genoegen polshoogte nemen. Dit zorgde er mede voor dat de overvallers op de vlucht sloegen.

In BN/DeStem wordt gemeld dat de politie nog geen spoor heeft van de daders. Restaurant Bellevue was daags na de overval gewoon weer open.

Reageer op dit artikel