nieuws

Michel Louws vertrekt bij ‘t Veerhuis

Restaurant

Chef-kok Michel Louws vertrekt bij sterrestaurant ’t Veerhuis in Wolphaartsdijk. Louws emigreert naar Nieuw-Zeeland waar hij als kok aan de slag gaat bij een luxe hotelbedrijf Huka Lodge.

Michel Louws vertrekt bij ‘t Veerhuis

Louws was ruim vijf jaar chef-kok in het met één Michelinster bekroonde Zeeuwse restaurant. In het verleden werkte hij ook al diverse malen in het buitenland.

Aan de overstap naar Nieuw-Zeeland gaat een reeks aan toevalligheden vooraf, zegt Louws. ‘De huidige general manager ken ik via een vorige werkgever. Hij was toevallig in Nederland en kreeg op dat moment een telefoontje dat zijn chef zou vertrekken. Vervolgens heeft hij mij deze functie aangeboden’.

Louws vertrekt half oktober naar Nieuw-Zeeland. Eerst zal hij een meerdaagse toer maken langs diverse leveranciers. Daarna gaat hij definitief aan de slag als chef-kok van de Huka Lodge. Dit luxe hotelbedrijf is gelegen in het midden van het noordelijke eiland van Nieuw-Zeeland en staat bekend op vele beroemde gasten.

’t Veerhuis van Co Simmers werkt aan de opvolging van Louws.

Reageer op dit artikel