nieuws

Nieuwe eigenaar Nationale Restaurantbon

Restaurant

De failliet Nationale Restaurantbon heeft een nieuwe eigenaar. Later op de dag wordt bekend gemaakt wie de eigenaar is en wat er gebeurt met de bonnen die nu in omloop zijn.

Nieuwe eigenaar Nationale Restaurantbon

De nieuwe eigenaar wordt gemeld door curator Hans Hendriks van KBS Advocaten. Hendriks meldt MissetHoreca.nl dat er later vandaag een persschrijven wordt uitgedaan met meer informatie over de Nationale Restaurantbon.

De bon werd recent failliet verklaard door de rechtbank van Utrecht. Afgelopen week was er in de branche veel te doen over de status van de bonnen. Volgens de curator moeten restaurants de bonnen gewoon accepteren. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) liet weten dat restauranthouders de bonnen niet hoeven te accepteren.

Reageer op dit artikel