nieuws

Overval op Utrechts restaurant Badhu

Restaurant

Het trendy Arabische hotel-restaurant Badhu in Utrecht is zondagavond het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Tijdens het incident waren nog zo’n twintig gasten aanwezig in de zaak.

Overval op Utrechts restaurant Badhu

Zondagavond om elf uur kwamen twee jongemannen binnen en eisten geld onder bedreiging van vermoedelijk een vuurwapen, meldt RTV Utrecht. Buiten stond vermoedelijk een derde verdachte met een rode scooter te wachten. Het drietal, dat waarschijnlijk dacht dat het restaurant al gesloten was, zag kans te vluchten.

Badhu zegt naar aanleiding van de overval veiligheidsmaatregelen te nemen in de vorm van onder andere camera’s en extra verlichting.

Badhu is een afkorting van badhuis, naar de oude functie van het pand. De kaart bestaat voornamelijk uit tapas uit de hele Arabische wereld, het restaurant aan de rand van het centrum is populair bij hip en jong Utrecht.

Meer restaurantovervallen:

Reageer op dit artikel