nieuws

Volendam krijgt ook amusetour

Restaurant

Volendam krijgt een nieuw culinair evenement: Amusetour Volendam. In Hoorn is de tour inmiddels al jaren traditie, Volendam hoopt op een even succesvol evenement.

Volendam krijgt ook amusetour

Zes horecagelegenheden doen mee aan de Amusetour Volendam, en bieden deelnemers een amuse en een bijpassend glas wijn. Om daarvoor in aanmerking te komen, kopen de deelnemers een kaart voor 34,50, wat recht geeft op zeven amuses en wijnen. Naast de zes restaurants geldt de informatiestand van de organisatie als zevende locatie.

Deelnemende restaurants zijn: Pieterman, Smit Bokkum, Old Dutch, Van den Hogen, Cathrien en Spaander. De ambitie is om de amusetour ook in Volendam een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden. De tour in Hoorn trok dit jaar ruim 850 gasten. Intussen heeft ook Alkmaar plannen om de tour volgend jaar te lanceren.

Reageer op dit artikel