nieuws

Jamie Oliver ontdoet Amerika van fastfood imago

Restaurant

De Engelse TV kok Jamie Oliver heeft deze week zijn tiende kookboek gepresenteerd. In het boek – Jamie’s Amerika – laat de topkok zien dat de Verenigde Staten meer te bieden hebben dan fastfood en super porties.

Jamie Oliver ontdoet Amerika van fastfood imago

Jamie Oliver (34) reisde af naar de VS waar hij buiten de gebaande paden de echte Amerikaanse keuken ontdekte. In het boek Jamie’s Amerika bundelde hij de honderd lekkerste ‘all American’ recepten.

‘Amerika is een heel tegenstrijdig land, ook op het gebied van eten. Aan de ene kant is het het meest ongezonde land ter wereld, en aan de andere kant domineren er de meest gekke gezondheidsrages. Dat intrigeerde me.’

De presentatie vond woensdag plaats in zijn Amsterdamse restaurant Fifteen.

Reageer op dit artikel