nieuws

Lekker 2010 telt 74 nieuwe namen

Restaurant

In de Lekkergids voor 2010 zijn 74 nieuwe restaurants opgenomen. Dat laat Lekker weten in de aanloop naar de lancering van de nieuwe gids, op 9 november.

Lekker 2010 telt 74 nieuwe namen

Het duurt nog een kleine maand voor de 32e gids van Lekker uitkomt. Geheel in de traditie van de afgelopen jaren stuurt de restaurantgids voorafgaand daaraan mondjesmaat nieuws rondom de gids voor 2010 de wereld in.

Het eerste nieuwtje is dus dat er 74 nieuwe zaken in de lijst van 500 beste restaurants van Nederland zijn opgenomen. Daarmee wordt 15 procent van de lijst vervangen.

Lekker laat verder weten dat er wederom flink wat verschuivingen in de lijst zijn. De gids wordt op maandag 9 november gepresenteerd in hotel The Dylan in Amsterdam. Missethoreca.nl besteedt die dag veel aandacht aan alle stijgers en dalers in de top-100.

Meer nieuws over Lekker:

Reageer op dit artikel