nieuws

Presentatie sterrenboek De Leuf in Amstel Hotel

Restaurant

Paul en Sandra van der Bunt van tweesterrenrestaurant De Leuf in het Limburgse Ubachsberg gaan hun boek ‘Reis naar de sterren’ presenteren in het Amstel Hotel in Amsterdam. In het boek beschrijven ze een tocht lang alle driesterrenrestaurants in Europa.

Presentatie sterrenboek De Leuf in Amstel Hotel

De boekpresentatie vindt op 30 november om 14.30 uur plaats. Volgens de aankondiging gaat het om een fascinerend boek met 54 inspirerende en spraakmakende verhalen over alle driesterrenchefs van Europa.

De Van der Bunts brengen het vaak verrassende relaas van hun culinaire belevenissen in sappige reisverhalen die geïllustreerd worden met leuke snapshots en anekdotes, zo staat te lezen op een vooraankondiging voor de perspresentatie van ‘Reis naar de sterren’.

Reageer op dit artikel