nieuws

RTL brengt culinair Den Haag in beeld

Restaurant

RTL4 struint de komende weken met een camera Den Haag en omstreken af om de beste restaurants en delicatessenwinkels te zoeken. De serie is de opmaat naar het culinaire evenement Eten & Drinken 2010, half november op het Haagse Malieveld.

RTL brengt culinair Den Haag in beeld

Presentatrice gaat met bekende Hagenaren op zoek naar hun favoriete culinaire stek en de laatste trends op kook- en eetgebied. Vanaf 10 oktober wordt het programma vijf weken lang op zaterdagmiddag om 17.00 uur op RTL4 uitgezonden.

De zesde week, van 12 tot en met 15 november, is dan het evenement Eten & Drinken 2010. Op het Malieveld verrijst dan een aantal tentpaviljoens waar een culinaire markt, workshops en een enorm restaurant plek krijgen.

Reageer op dit artikel