nieuws

Serge Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants

Restaurant

De Limburgse restaurateur Serge Brans is gekozen tot nieuw bestuurslid van de sector Restaurants van Koninklijke Horeca Nederland. Dit is gebeurd op de Algemene Ledenvergadering. Er was geen tegenkandidaat.

Serge Brans nieuw bestuurslid sector Restaurants

Brans is verheugd dat hij mee richting kan geven aan de zaken die voor de restaurants zo belangrijk zijn. ‘Het contact tussen de leden uit de sector en de gehele vereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is voor mij een speerpunt. In het contact zichtbaar en bereikbaar zijn.’

Brans is eigenaar van restaurant Chardiné in Heerlen. Daarnaast is hij een betrokken bestuurder die de maatschappelijke ontwikkelingen goed kent. Zo heeft Brans voor het CDA in meerdere besturen gezeten. ‘Serge is dus in staat om een brug te slaan tussen de overheid en ondernemers’, aldus de branchevereniging.

Reageer op dit artikel