nieuws

Sterkoks naar Jeunes Restaurateurs

Restaurant

Twee restaurants met een Michelin-ster zullen samen met nog vier andere bedrijven toetreden tot Jeunes Restaurateurs. De namen van een aantal nieuwe leden zijn voortijdig uitgelekt op Smulweb.

Sterkoks naar Jeunes Restaurateurs

Naar verluid zou De Molen in Kaatsheuvel, die in 2008 een Michelinster kreeg, tot het samenwerkingsverband toetreden. Ook sterrestaurant De Nederlanden in Vreeland, wordt lid van JRE. Verder zijn ML in Haarlem van `Wie is de chef?`-kok Mark Gratama en De Saffraan in Amersfoort van chef-kok Kars van Wechem genoemd. Ook is de naam van sterrestaurant De vrienden van Jacob in Santpoort genoemd. Met een zesde kandidaat lopen nog gesprekken.

Naar verwachting zullen er ook bestuursmutaties optreden in het nieuwe jaar. Een aantal bestuursleden heeft de leeftijd van 40 bereikt. De nieuwe leden en het bestuur zullen worden gepresenteerd tijdens een jaargala.

Reageer op dit artikel