nieuws

Chinese Restaurant Top-100 in de maak

Restaurant

Voor het eerst in de Nederlandse horeca komt er een Chinese Restaurant Top-100. De ranglijst met de honderd beste restaurants moet later dit jaar verschijnen. De aanmeldingsperiode is inmiddels voorbij.

Chinese Restaurant Top-100 in de maak

Het initiatief van de ranglijst komt van Misset Horeca en AQ Services, in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Bij de samenstelling van de ranglijst kijkt de vakjury naar de faciliteiten, de ontvangst, het diner en het afrekenen in het restaurant. Mystery guests beoordelen de restaurants en verwerken hun bezoek in een rapport. De bezochte restaurants krijgen na het bezoek het rapport gratis overhandigd.

Kostenloos

Chinese restaurants die in aanmerking willen komen voor een plaats in de prestigieuze ranglijst, kunnen zich tot 31 augustus inschrijven via een eenvoudig in te vullen inschrijfformulier op internet. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van de verkiezing.

Doel van de Chinese Restaurant Top-100 is om de Chinese horeca positief onder de aandacht te brengen. De ranglijst verschijnt in Misset Horeca en wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering van KHN later dit jaar uitgereikt. Restaurants die uiteindelijk in de lijst komen, kunnen rekenen op de nodige media-aandacht.

Hier vindt u het inschrijfformulier voor de Chinese Restaurant Top-100

Reageer op dit artikel