nieuws

Jonnie Boer maakt voor Oseven menu Dinnershow

Restaurant

Gasten van de Dinnershow of Dreams in Studio 21 op het mediapark in Hilversum krijgen vanaf komende kerst een diner op sterrenniveau. Driesterrenchef Jonnie Boer ontwikkelde het menu, dat zal worden bereid door koks van Oseven.

Jonnie Boer maakt voor Oseven menu Dinnershow

Librijechef Boer zal tot en met 2011 betrokken zijn bij de menu’s bij Dinnershow of Dreams. Tijdens de speciale kerstuitvoering op eerste kerstdag, 25 december, worden de gerechten van Boer voor de eerste keer geserveerd.

De koks van Oseven volgen voor de uitvoering van het menu een speciale opleiding in de keukens van De Librije.

Oseven is verguld met de samenwerking. ‘Wij zijn er trots op dat Jonnie Boer het vertrouwen stelt in Oseven en wij zijn gerechten speciaal voor de Dinnershow mogen gaan bereiden’, zegt Richard Jonker, Commercieel Manager van Oseven. Volgens hem wordt de Dinnershow en daarmee ook het product van Oseven naar een nog hogere kwaliteit getild.

Ook Dinnershow organisator Wentink Events is trots. Frank Wentink: ‘Wentink Events heeft altijd gestreefd naar de absolute top op het gebied van belevingsentertainment. Met de Dinnershow is dat blijkens de reacties uit binnen- en buitenland gelukt. Een schitterende oogstrelende show is het resultaat en daar hoort een tongstrelend menu bij, vandaar dat wij blij en trots zijn op de samenwerking met Jonnie Boer.’

Reageer op dit artikel